Årets Bull-spill vel overstått

Se Ole Kristian Thomassen som Gammel-Håkkå legge ut om ei drøy gjedde han en gang fanget borti Femunden 🙂

Da er årets Bull-spill vel overstått. To flotte forestillinger vel gjennomførte, vakkert sommervær og gode skuespillere ga publikum mange morsomme øyeblikk. Alvoret lå også som en undertone for denne forestillingen av «Semming skolemester på bjørnejakt», en konfliktsituasjon med rovdyr som rendølene den dag i dag kjenner godt.

Til sammen 91 (86 voksne, fem barn) betalende så årets Bull-spill. Dette besøkstallet skulle gjerne vært høyere, med så mye arbeid nedlagt av så mange, hadde forestillingene fortjent et større publikum. Konkurransen var nok hard denne helga med kvartfinaler i Fotball-VM og Opera di Setra i Tylldalen på samme tid.

Rendalen Bygdemuseum retter en stor takk til Tor Karseth for nok en gang å ha levendegjort Jacob Breda Bulls historier og figurer på en mesterlig måte. En stor takk til Jan Inge Knutsen, Håvar Bjørnseth Ødegård, Knut Ove Olsen og Ole Kristian Thomassen for fremragende skuespill, og takk til elghunden Eir for innhopp i rollen på veldig kort varsel. Takk også til Bygdemuseets venneforening for solid assistanse og tilretteleggelse for at det i det hele tatt skal la seg gjennomføre. Håper det ble litt netto igjen etter to kvelder med Bull-kro i venneforeningens regi.

Reklamer