Nye åpningstider i sommer

I sommersesongen fra 1. juli til 12. august holder vi åpent seks dager i uka, tirsdag til søndag, fra kl. 14 til kl. 18. Kom innom og besøk sommerens tre gjesteutstillinger, få en omvisning i Bull-samlingene og nyt en kopp kaffe med noe attåt i vår åpne kafé.

Får du gjester i sommer som du gjerne vil dele litt Rendalshistorie med? Våre guider står klare til å vise fram de mangfoldige samlingene på museet og fortelle historier om Jacob Breda Bull, de fascinerende skjebnene han foreviget i sine bøker og tida han levde i

Kaféen i Gammelskola er også åpen tirsdag til søndag og byr på en fristende meny med middag og småmat komponert av Bente Hagen. Hva med en ettermiddagskaffe i solveggen? I samme bygg finner du i sommer tre skiftende gjesteutstillinger av lokale kunstnere. Billedkunstner Tina Buddeberg fra Sollia er først ute og åpner sin utstilling fra sesongstart i museet, 1. juli. Deretter skal keramiker Kari Marie Sund fra Hanestad og elever fra Berger og Fagertun skole i tur og orden stille ut sine verker her.

I tillegg har vi et spennende arrangementsprogram som du kan lese mer om her.